Speciaal voor solo reizigers
Hulp voor vertrek
Accommodaties en excursies ‘solo proof’
Unieke aanpak: persoonlijke begeleiding voor je (eerste) solo reis
Lokale experts met 24/7 hulp ter plekke

Reisthema's

banner-img

Beleef de vrijheid op jouw manier

Ga je voor de eerste keer alleen op reis of dat je al vaker alleen op reis bent gegaan voor iedereen verschilt hoe je je reis wilt beginnen, of je in een groep wilt reizen of juist alleen. Of een combinatie van beiden. Ga je graag een stad bezoeken of lekker op een strandbedje een boek lezen Alles is mogelijk. De aangeboden reizen zijn direct te boeken maar zijn ook op maat samen te stellen. Zie hier de verschillende reismogelijkheden verdeeld in thema’s.

Reisthema's

De reisthema’s die bij jou type reis passen

production

Start-up soloreis

Wil je alleen op reis maar wil je wel graag de eerste periode geregeld hebben. Zo weet je zeker dat je vervoer, accommodatie en tourtjes bij jou wensen passen. Zo kan je even wennen aan het reizen zonder je gelijk druk te hoeven maken over de volgende locatie, vervoer of accommodatie.

DIU_RAW1775

Start-up groepsreis

Begin je soloreis in een internationale groep. Dit zijn reizigers van over de hele wereld die veelal ook alleen aan het reizen zijn. Het voordeel van je reis beginnen in een groep is dat je gelijk andere gelijkgestemden leert kennen en je krijgt uit eerste hand leuke reistips. Wellicht reis je met een van hen verder.

DIU_RAW2040

City break soloreis

Lekker door een onbekende stad slenteren, heerlijk anoniem om je heen kijken. Alles kan gebeuren, spontaan een avondje met andere reizigers een avond doorbrengen in een tapasbar. De accommodaties en excursies passen bij je wensen en hoef je niet meer uit te zoeken.

DIU_RAW0949

Solo vakantie break

Even echt toe aan rust? Ga lekker naar een plek waar je aan het strand op een zonnebedje kan liggen en een boek lezen. Niemand die je iets van je wilt, jij bepaald wat je wilt doen. De accommodatie past bij je reisstijl want misschien wil je wel af en toe even met anderen eten of een excursie doen

Hoe kan ik je verder helpen?

Buutvrij Reizen organiseert soloreizen speciaal voor 30ers en 40ers. Soloreizen in een kleine internationale groep of een solotrip voor jou alleen. Echt tijd voor jou, doen waar jij zin in hebt.

Of bel mij direct via +31(0)6 24 27 05 98
Profiel foto new
Marc Goorsenberg
Eigenaar Buutvrij Reizen
Buutvrij Reizen
Het Maisveld 95 6812DW Arnhem