Speciaal voor solo reizigers
Hulp voor vertrek
Accommodaties en excursies ‘solo proof’
Unieke aanpak: persoonlijke begeleiding voor je (eerste) solo reis
Lokale experts met 24/7 hulp ter plekke

Over ons

banner-img

Over Buutvrij Reizen

banner-img

Buutvrij Reizen biedt soloreizen aan voor 30ers en 40ers op maat of start in een kleine groep. Ik help je los te komen van de ratrace. Voel de vrijheid weer en ontdek jezelf en de bestemmingen waar jij al lang van droomt.

Missie

Mijn missie is anderen te helpen de stap te zetten alleen op reis te gaan, De ultieme vrijheid te ervaren. Kies voor je persoonlijke ontwikkeling, tijd om rustig na te denken, echt tijd voor jou. Het voordeel van soloreizen is dat je je onbewust ontwikkelt tijdens je reis. Je doet nieuwe inspiratie op. Ontwikkelt zelfvertrouwen en onafhankelijkheid om maar iets te noemen, je leest het straks ook in mijn E-book.

tour-img1

De soloreizen

Elke reis wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen, interesses en eerdere reiservaringen, vertrek je alleen of als je start met je soloreis in een kleine internationale groep reizigers. Ons aanbod reizen is direct te boeken en dient ook ter inspiratie want elk te bieden heeft iets prachtigs te bieden. De reizen zijn gericht op 30ers en 40ers. Een partyhostel met 20ers is misschien niet meer waar je op zit te wachten daarom zijn de reizen op jouw wensen afgestemd. De beleef je veel intenser. Je komt makkelijk in contact met andere reizigers en de lokale bevolking. Hoe leuk is het als je door andere reizigers wordt meegevraagd om mee verder te reizen, samen een tour te doen of gewoon gezellig uiteten te gaan. De ontmoetingen en belevenissen zijn onvergetelijk.

Marc

Ik ben Marc, degene achter deze website en Buutvrij Reizen. Ik heb altijd bij grote bedrijven gewerkt. Ik voelde me lange tijd “vastzitten” in mijn werk. Al jaren wilde ik mijn eigen bedrijf starten toch zette ik de stap maar niet. Tot ik in 2020 (vlak voor corona) met burn-outklachten thuis kwam te zitten. Dit was het omslagpunt. Met behulp van een coaching traject ben ik Buutvrij Reizen gestart. Reizen is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Ik heb veel gereisd naar verschillende continenten, Australië en Indonesië zijn favoriete landen waar ik graag doorheen reis. Soloreizen heeft mij altijd geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling, om weer los te komen van de ratrace en alle verplichtingen.

IMG_0313 2

Buutvrij!

De naam Buutvrij is afgeleid van het spel wat je vroeger speelde. Je verstopte je en kon jezelf of anderen vrij buuten. Zou je wel alleen op reis willen gaan? Alleen hoe, backpacken daar ben je toch net te oud voor? Flashpacken misschien? Ik help je de stap te zetten en zorg voor een zachte landing op je bestemming.

Plan een gerust een kennismakingsgesprek in. Veel reisplezier!!

Download ons GRATIS e-book
under construction ebook
  • E-book binnenkort beschikbaar
  • Zo kom je los uit de sleur
  • Vol tips voor je (eerste) solo reis

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze reisthema's

Ga je voor de eerste keer alleen op reis of dat je al vaker alleen op reis bent gegaan voor iedereen verschilt hoe je je reis wilt beginnen, of je in een groep wilt reizen of juist alleen. Of een combinatie van beiden. Ga je graag een stad bezoeken of lekker op een strandbedje een boek lezen Alles is mogelijk. De aangeboden reizen zijn direct te boeken maar zijn ook op maat samen te stellen.

Reisthema's voor jouw reis
  • Start-up solo reis
  • Start-up groepsreis
  • City break solo reis
  • Solo vakantie break

Hoe kan ik je verder helpen?

Buutvrij Reizen organiseert soloreizen speciaal voor 30ers en 40ers. Soloreizen in een kleine internationale groep of een solotrip voor jou alleen. Echt tijd voor jou, doen waar jij zin in hebt.

Of bel mij direct via +31(0)6 24 27 05 98
Profiel foto new
Marc Goorsenberg
Eigenaar Buutvrij Reizen
Buutvrij Reizen
Het Maisveld 95 6812DW Arnhem