Speciaal voor solo reizigers
Hulp voor vertrek
Accommodaties en excursies ‘solo proof’
Unieke aanpak: persoonlijke begeleiding voor je (eerste) solo reis
Lokale experts met 24/7 hulp ter plekke

Garanties

Garanties

Buutvrij Reizen vindt het belangrijk dat de garanties en service goed geregeld zijn, zodat je met vertrouwd gevoel en financiële zekerheid op reis kan gaan. Heb je vragen over onze service of de garanties, neem gerust contact op.

VZR Garant

Buutvrij Reizen is aangesloten bij Garantiefonds VZR Garant, onder lidnummer 134330. VZR Garant staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van jouw reissom terugkrijgt indien Buutvrij Reizen in financieel onvermogen komt. Dat kan voor vertrek zijn, maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert VZR Garant tijdens je verblijf je terugreis indien Undiscovered, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Buutvrij Reizen gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Buutvrij Reizen niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Buutvrij Reizen rekent een bijdrage van € 5,- per boeking voor deelname aan VZR Garant.

VVKR

Ook is Buutvrij Reizen aangesloten bij de Vvkr (www.vvkr.nl), de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten van gespecialiseerde reisorganisaties en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Buutvrij Reizen is aangesloten onder lidnummer: 22036

Algemene Voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van Buutvrij Reizen

Hoe kan ik je verder helpen?

Buutvrij Reizen organiseert soloreizen speciaal voor 30ers en 40ers. Soloreizen in een kleine internationale groep of een solotrip voor jou alleen. Echt tijd voor jou, doen waar jij zin in hebt.

Of bel mij direct via +31(0)6 24 27 05 98
Profiel foto new
Marc Goorsenberg
Eigenaar Buutvrij Reizen
Buutvrij Reizen
Het Maisveld 95 6812DW Arnhem