Speciaal voor solo reizigers
Hulp voor vertrek
Accommodaties en excursies ‘solo proof’
Unieke aanpak: persoonlijke begeleiding voor je (eerste) solo reis
Lokale experts met 24/7 hulp ter plekke

Blog

IMG_0313 2

Raak geïnspireerd om op een solo reis te gaan

Af en toe deel ik mijn reiservaringen maar ook die van andere soloreizigers. Iedereen heeft zijn eigen bijzondere verhaal. Zo lees je over fantastische bestemmingen, Interessante weetjes en wat soloreizen met je persoonlijke ontwikkeling doet. Zie jezelf en de wereld in een nieuw perspectief.

Blogs over de mooiste soloreizen

Welke landen wilde jij nog zien? Steeds meer mensen gaan alleen op reis. Je wilt niet wachten tot de andere ook mee willen. Jij bepaalt wat je gaat doen. Meer vrijheid kan je niet ervaren, je ziet de wereld met andere ogen, ontmoet andere solo reizigers van over de hele wereld op de mooiste plekken op aarde. Snorkelen tussen de schildpadden en mantra roggen in het helderste water. Bekijk de luiaards in de tropische regenwouden. Maak nieuwe vrienden van over de hele wereld en hoor welke landen zij bezocht hebben. Krijg nieuwe reisinspiratie voor je volgende reis. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt wil je alleen maar langer alleen op reis.

 

Verhalen over alleen op reis gaan

Hier lees je echte verhalen van reizigers die alleen op reis zijn gegaan en wat dit voor hen heeft betekent. Je weer volledig vrij voelen. Soloreizen geeft veel extra voordelen daarom zijn we hier zo enthousiast over. Het geeft een boost aan je persoonlijke ontwikkeling, je zelfstandigheid, zelfvertrouwen, zelfkennis en geeft inspiratie voor nieuwe doelen in je leven. Je vertrekt alleen, je leert onderweg nieuwe mensen kennen en jezelf. De mogelijke drempels die je ervaart proberen we te verlagen en je te laten ervaren hoe fantastisch alleen reizen kan zijn. Je leest hier tips over hoe anderen om zijn gegaan met de twijfels over soloreizen.

GRATIS e-book
under construction ebook
  • E-book binnenkort beschikbaar
  • Zo kom je los uit de sleur
  • Vol tips voor je (eerste) solo reis

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over Buutvrij Reizen
IMG_0313 2
Marc Goorsenberg
Eigenaar Buutvrij Reizen

Buutvrij! De naam Buutvrij is natuurlijk afgeleid van het spel wat je vroeger speelde. Je verstopte je en kon jezelf of anderen vrij buuten. Mijn missie is anderen “vrij te buuten” en zo alleen te gaan reizen. Je weer volledig vrij voelen. Soloreizen geeft veel extra voordelen daarom zijn we hier zo enthousiast over. Het geeft een boost aan je persoonlijke ontwikkeling, je zelfstandigheid, zelfvertrouwen, zelfkennis en geeft inspiratie voor nieuwe doelen in je leven. Daarom biedt Buutvrij Reizen voor 30ers en 40ers solo reizen aan. Op maat gemaakt of bestaande reizen. Ik help je de stap te zetten en zorg voor een zachte landing op je bestemming.

Onze reisthema's

Ga je voor de eerste keer alleen op reis of dat je al vaker alleen op reis bent gegaan voor iedereen verschilt hoe je je reis wilt beginnen, of je in een groep wilt reizen of juist alleen. Of een combinatie van beiden. Ga je graag een stad bezoeken of lekker op een strandbedje een boek lezen Alles is mogelijk. De aangeboden reizen zijn direct te boeken maar zijn ook op maat samen te stellen.

Reisthema's voor jouw reis
  • Start-up solo reis
  • Start-up groepsreis
  • City break solo reis
  • Solo vakantie break

Hoe kan ik je verder helpen?

Buutvrij Reizen organiseert soloreizen speciaal voor 30ers en 40ers. Soloreizen in een kleine internationale groep of een solotrip voor jou alleen. Echt tijd voor jou, doen waar jij zin in hebt.

Of bel mij direct via +31(0)6 24 27 05 98
Profiel foto new
Marc Goorsenberg
Eigenaar Buutvrij Reizen
Buutvrij Reizen
Het Maisveld 95 6812DW Arnhem