Speciaal voor solo reizigers
Hulp voor vertrek
Accommodaties en excursies ‘solo proof’
Unieke aanpak: persoonlijke begeleiding voor je (eerste) solo reis
Lokale experts met 24/7 hulp ter plekke

Bestemmingen

GRATIS e-book
under construction ebook
  • E-book binnenkort beschikbaar
  • Zo kom je los uit de sleur
  • Vol tips voor je (eerste) solo reis

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over Buutvrij Reizen
IMG_0313 2
Marc Goorsenberg
Eigenaar Buutvrij Reizen

Buutvrij! De naam Buutvrij is natuurlijk afgeleid van het spel wat je vroeger speelde. Je verstopte je en kon jezelf of anderen vrij buuten. Mijn missie is anderen “vrij te buuten” en zo alleen te gaan reizen. Je weer volledig vrij voelen. Soloreizen geeft veel extra voordelen daarom zijn we hier zo enthousiast over. Het geeft een boost aan je persoonlijke ontwikkeling, je zelfstandigheid, zelfvertrouwen, zelfkennis en geeft inspiratie voor nieuwe doelen in je leven. Daarom biedt Buutvrij Reizen voor 30ers en 40ers solo reizen aan. Op maat gemaakt of bestaande reizen. Ik help je de stap te zetten en zorg voor een zachte landing op je bestemming.

Onze reisthema's

Ga je voor de eerste keer alleen op reis of dat je al vaker alleen op reis bent gegaan voor iedereen verschilt hoe je je reis wilt beginnen, of je in een groep wilt reizen of juist alleen. Of een combinatie van beiden. Ga je graag een stad bezoeken of lekker op een strandbedje een boek lezen Alles is mogelijk. De aangeboden reizen zijn direct te boeken maar zijn ook op maat samen te stellen.

Reisthema's voor jouw reis
  • Start-up solo reis
  • Start-up groepsreis
  • City break solo reis
  • Solo vakantie break

Waarom Buutvrij Reizen

Zo maken we jouw soloreis een onvergetelijke belevenis!

production

Reizen speciaal voor solo reizigers

Begin je reis in een groep of kies je ervoor je reis alleen te beginnen? Bij ons vind je de beste bestemmingen voor soloreizen. Gelet op o.a. veiligheid, vervoer of ontmoeten van soloreizigers

globe

Reizen met een positieve impact

In al onze reizen profiteert de lokale bevolking zoveel als mogelijk. Tijdens sommige reizen doe je zelf iets terug, je plant zelf bomen of geeft les aan kinderen.

DIU_RAW0915-2

Accommodaties en excursies ‘solo proof’

Jouw verblijf en tours sluiten aan bij de wensen van elke soloreiziger

In gesprek 6__DIU_RAW0124

Unieke aanpak: persoonlijke begeleiding voor je (eerste) solo reis

Onze eigen ervaringen geven antwoord op al jouw prangende vragen

support

Lokale experts met 24/7 hulp ter plekke

Ook als je alleen doorreist is (nood)hulp ter plaatse beschikbaar

question

Hulp voor vertrek

Wat neem je mee? Visum, vaccinatie, etc. Wij zorgen ervoor dat je niets vergeet

review-bg

Soloreizen door Azië en Europa

Soloreizen door Thailand
Wil je echt eens alleen weg, even tijd voor je zelf en andere mensen ontmoeten wanneer jij daar zin in hebt. Dat kan bijzonder goed in Thailand. Dit prachtige land leent zich heel goed voor solo reizigers. De lokale bevolking is heel vriendelijk en behulpzaam. Of je gaat voor cultuur, strand of natuur. Thailand heeft het allemaal, van watervallen, prachtige eilanden met witte zandstranden tot jungletours. Geniet van de heerlijke Thaise gerechten en de drankjes aan beachbar. Reis solo met een start-up reis of geplande rondreis door het onvergetelijke Thailand

Soloreizen door Indonesië
Ontdek Bali en omliggende eilanden. Bali staat bekend om de fantastische stranden, de talloze eettentjes en de vriendelijke mensen. Tijdens een rondreis of je start-up reis verken je de hoogtepunten van Bali. Het is een ontspannen start van misschien wel een langere reis. de rijstvelden bewonderen met een downhill mountainbike tour, snorkelen of een vulkaan, Mount Batur beklimmen. Of lekker chillen op de leuke strandtentjes bij Legian. Reis solo door Bali en je wilt niet meer naar huis.

Soloreizen Europa
Ontdek zuid Europa op je eigen tempo. Verwonder je hoe mooi Portugal is. Leren surfen en de stad Lissabon verkennen. Eerst eens binnen Europa ontdekken of alleen op reis gaan iets voor jou is. Try-out soloreizen laat je naar bestemmingen gaan naar jouw wensen. Wil je andere reizigers ontmoeten of liever echt even alleen door de verrassende straatjes van Lissabon lopen. Of naar Italië waar je gaat wandelen de Cinque Terre en langs het eeuwen oude pad langs de Amalfi kust.  Ook Valencia is heel populair onder andere door de combinatie van een heerlijke stad en strand.

Soloreizen door Midden-Amerika en Oceanië

Soloreizen Australië
Australië staat bekend om de backpackers, de solo reizigers. Dit land is echt fantastisch om doorheen te reizen met een backpack. Natuurlijk mag je Sydney met Bondi beach, een ferry ritje vanaf het Opera house naar Manly niet ontbreken. Australië is ingericht op reizigers, toffe dagtrips naar het Great Barrier Reef, Kakadu National Park, Kangaroo Island.  Veel accommodaties ontvangen graag solo reizigers van over de hele wereld. Ze hebben gemeenschappelijke ruimtes voor film kijken samen eten en koken. Je moet niet raar op staan de kijken als je door een aussie gevraagd wordt of je komt BBQ-en. Er wonen hele vriendelijke en gastvrije mensen.

Soloreizen Nieuw-Zeeland
Het ruige landschap en fantastische vergezichten maken het een onvergetelijke bestemming. Voor meer avontuurlijke reizigers kan je er goed uit de voeten, Bungy jumpen van de Nevis, exterme Jetboat in Queenstown en ziplining in Roterua. De gletsjers beklimmen of lekker door Auckland wandelen. De prachtige natuur in Nieuw-Zeeland is er in overvloed. Varen door de Bay of Islands waar een warmer klimaat heerst. Solo reizigers kunnen hier kiezen uit veel accommodaties.

Soloreizen Costa Rica
Het land in Midden-Amerika voor je backpack, perfect voor je eerste solo reis aan de andere kant van de oceaan. De uitspraak “Pura vida” hoort bij de Costa Ricanen wat puur leven en simpel leven betekent. Haal alles uit het leven, geniet en vooral zorgeloos. Naast de vriendelijke bevolking is de natuur ook zo puur, op het land en onder water. Tropische regenwouden waar je watervallen tegenkomt en met een zipline doorheen vliegt. Geniet van de hagelwitte stranden waar je kan snorkelen, duiken of je leert er surfen.

Hoe kan ik je verder helpen?

Buutvrij Reizen organiseert soloreizen speciaal voor 30ers en 40ers. Soloreizen in een kleine internationale groep of een solotrip voor jou alleen. Echt tijd voor jou, doen waar jij zin in hebt.

Of bel mij direct via +31(0)6 24 27 05 98
Profiel foto new
Marc Goorsenberg
Eigenaar Buutvrij Reizen
Buutvrij Reizen
Het Maisveld 95 6812DW Arnhem